23948sdkhjf

BC Lift A/S lancerer ny opfindelse

BC Lift A/S, der har base i Frederikshavn, har mere end 25 erfaring indenfor trappelifte til funktionshæmmede. Nu har virksomheden netop lanceret en ny opfindelse – en ny designet stolelift.
BC Lift A/S, der er kendt for at fremstille platformslifte, har netop lanceret en ny stolelift, der kan løfte en person op på første sal. Den nye stolelift kan løfte personer på op til 150 kg.

Stolen er fremstillet i formbøjet træ, mens transportgelænderet er fremstillet i aluminium – men behandlet på en måde, så det ligner træ.

BC Lift A/S fik mange besøgende på Rehabiliseringsmessen i Düsseldorf, hvor den første prototype af den nye stolelift blev præsenteret, fremgår det af Erhvervscenter Nordjyllands seneste nyhedsbrev.

Virksomhedens ejer, Børge Carlsen, forventer et stort salg, ikke mindst på eksportmarkedet. Der er ikke tvivl om, at BC Lift får en stor omsætningsstigning og dermed øget beskæftigelse, når produktionen for alvor går i gang i løbet af næste år, skriver Erhvervscenter Nordjylland i sit seneste nyhedsbrev.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093