23948sdkhjf

Æresmedalje til kinesisk AVK-forhandler

Richard Wang Daoshun har siden 1996 været eneforhandler af AVK gasventiler i hele Kina og bliver nu belønnet med Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje.
Richard Wang Daoshuns virksomhed Tianjin Success Science & Technology Development Co. Ltd. har de seneste år oplevet støt vækst, som afspejles direkte i danske eksportstatistikker, fordi AVK producerer ventilerne i Danmark.

- Omkring 90 procent af det salg, som Richard Wang Daoshun og Tianjin Success Science & Technology Development Co. Ltd. har skabt i 2014, bliver produceret i Danmark. Det ser vi som en eksportsucces for AVK, siger Morten Sæderup Nielsen, group director, AVK Holding, der har indstillet Richard Wang Daoshun til æresmedaljen.

Richard Wang Daoshun fik overrakt Eksportforeningens Diplom og HKH Prins Henriks Æresmedalje den 4. november for sin indsats for AVK på det kinesiske marked. Det var prins Henrik selv, der overrakte hæderen i forbindelse med en privat rejse til Kina.

Startede samarbejde på messe
AVK og Tianjin Success Science & Technology Development Co. Ltd. har samarbejdet siden 1996.

- Vi tegnede kontrakt på Shanghai Exhibition i 1996, og siden da har Richard Wang Daoshun selv taget initiativ til at udvikle vores forretninger yderligere. For eksempel forhandler han nu kun AVK-produkter, og det er en del af hans egen markedsstrategi, siger Morten Sæderup Nielsen.

Tianjin Success Science & Technology Development Co. Ltd. har opbygget produkternes position på det kinesiske marked fra bunden i tæt samarbejde med AVK. Det har givet pote, og AVK’s produkter har i dag en betragtelig andel af den totale markedsandel for gasventiler.

- Vores salg dækker et bredt område af Kinas finansielt stærke kystregioner, og vi har positioneret AVK’s gasventiler som det bedste brand, når det kommer til kvalitet, siger Morten Sæderup Nielsen.

Kommunale projekter i kikkerten
Mange rejsedage i hele Kina har ikke afskrækket Richard Wang Daoshun, der ved hjælp af ihærdighed er blevet en nøgleperson inden for den kommunale gasindustri i Kina.

- Siden vores første salg i 1996 har Richard Wang Daoshun arbejdet på at udvide vores netværk af kunder i den kommunale gasindustri i Kina. Det arbejder vi fortsat på, og vi forventer, at vores eksport af gasventiler til det kinesiske marked vil mere end fordobles over de næste tre år, afslutter Morten Sæderup Nielsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093