23948sdkhjf

Bast & Co går ind i Sverige

Den danske maskinservice-virksomhed ser store muligheder i det svenske marked.
Bast & Co. går nu ind på det svenske marked med vedligehold, reparation og renovering af værktøjsmaskiner. Virksomheden er blandt de største inden for sit felt i Danmark, og den succes vil man nu overføre til Sverige.

- Vi mener, at mulighederne er store, da vi har mulighed for hurtig udrykning både ved små og store opgaver og ikke mindst med hensyn til pris på spindel-reparation, store ombygninger og vange/slæde-reparationer, siger Kim Dejbjærg, medejer af Bast & Co.

I første omgang kommer betjeningen af det svenske marked til ske med udgangspunkt i Bast & Co.’s afdeling i Allerød, hvorfra virksomhedens montører og teknikere nemt vil kunne nå det sydlige Sverige.

- Salget vil vi i første omgang også håndtere fra Danmark med udgangspunkt i vores eksisterende organisation, hvor vi har afsat kapacitet til en skandinavisk salgsfunktion, der primært skal have fokus på potentielle kunder i Sverige og Norge, forklarer Kim Dejbjærg.

Kickstarter på Elmia
Han er dog ikke i tvivl om, at der er et godt potentiale for Bast & Co. på den anden side af Øresund.

- Sverige har en stor metalforarbejdende industri, som er endnu større end den danske. De har alt andet lige det samme behov som de danske virksomheder indenfor service, reparation og renovering af værkstedsmaskiner. Bast & Co.'s unikke koncept med reparation og renovering af selv meget store bearbejdningsanlæg gør os til en meget attraktiv partner, når virksomhederne står med problemerne, der jo ofte opstår uventet midt i en produktion, forklarer Kim Dejbjærg.

Virksomheden starter da heller ikke helt på bar bund. Sidste år overtog man rettighederne til Jakobsen Planslibere, og ad den vej fik man tilgang af ca. 40 svenske kunder.

For at kickstarte offensiven i Sverige er Bast & Co. at finde på Nordens største underleverandørmesse, Elmia Subcontractor, som finder sted i Jönköping den 11.-14. november.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11