23948sdkhjf

Fra 2 til 52 medarbejder på 15 år

Fredericia-virksomheden Process Engineering er vokset konstant gennem de sidste 15 år.
Process Engineering er gennem de sidste 15 år vokset fra starten den 1. november 1999 med to medarbejdere frem til nu, hvor virksomheden tæller 52 ingeniører og teknikere, med fem afdelinger i Danmark.

Direktør Poul B. Jakobsen har ingen ambitioner om, at det stopper her.

- Vi ser stadig et stort potentiale i Danmark både hos dem, vi kalder slutbrugere og hos systembyggerne, som vi også hjælper, siger han.

Gennem tiden er referencelisten vokset, og i dag er de faste kunder nogle af de største koncerner i Danmark såsom Arla Foods, Shell, Statoil, Dupont, Aarhus Karlshamn, Nordic Sugar, Carlsberg, Maersk og så videre.

- En af de store udfordringer i fremtiden bliver at finde de rigtige ressourcer på det høje niveau, som virksomheden har i dag, så jeg håber, de tiltag som regeringen laver for at få flere til at vælge de naturvidenskabelige uddannelser vil hjælpe på, at der kommer flere ingeniører, udtaler Poul B. Jakobsen.

- At vi har vækstet og etableret kontorer i Aalborg, Århus, Sorø og Brøndby er der to årsager til:
Vi ønsker at være nær vores kunder, da det ofte er nødvendigt at være på anlægget flere gange i løbet af en opgave. Dernæst har vi lettere ved at rekruttere dygtige medarbejdere, hvis de ikke skal flytte for arbejdet, fortsætter han.

- Hvis vi kigger i krystalkuglen for at se, hvordan vi tror, Process Engineering A/S ser ud om 10 til 15 år, så forventer vi, at vi er mere end fordoblet, og at vi måske har lokale afdelinger i udlandet, siger Poul B. Jacobsen.

Han påpeger, at virksomhedens centrale placering af hovedkontoret i Fredericia er det perfekte for en ekspansion mod syd. På nuværende tidspunkt har Process Engineering en enkelt medarbejder, der krydser grænsen, og den mest oplagte start i udlandet vil selvfølgelig være enten Tyskland eller Sverige.

- I vores strategi har vi valgt, at vi også vil sætte fokus på olie/gasindustrien både offshore og onshore. Det er også et af de steder, vi forventer at vækste, udtaler direktør og grundlægger Poul B. Jakobsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078