23948sdkhjf

Søgaard Industri ekspanderer

Søgaard Industri har de sidste måneder arbejdet på højtryk for at få lokalerne i Ejby klar til nye udfordringer. Virksomheden udvider nemlig med beholderproduktion i sort stål.
Hen over sensommeren har en del af lokalerne hos Søgaard Industri stået over for store forandringer, og de sidste detaljer er i disse dage ved at falde på plads til den nye beholderproduktion.

Beholderproduktion er dog ikke et helt nyt område for Søgaard Industri, som har mange års erfaring inden for produktion af beholdere i rustfri stål, så virksomheden føler sig godt rustet til de ny udfordringer. Administrerende direktør Stefan Søgaard udtaler:

- Beholderproduktion i sort stål er et nyt marked for os, hvorpå vi endnu er nye og uerfarne, men vi ser et stort vækstpotentiale både økonomisk og erfaringsmæssigt. Vi har allerede nu indgået samarbejde med tre faste kunder, som aftager en mindre mængde beholdere, som alle produceres ud fra specifikke ønsker, hvorfor det er plads til nye og flere kunder. Så fremadrettet forventer vi os meget af det nye produktionsafsnit.

- Vi vil stadig holde fokus på vores kernekompetencer inden for den rustfri levnedsmiddelbranche, men produktionen af beholdere i sort stål skal på sigt blive et lige så stort økonomisk ”ben” som den rustfri del, fortsætter han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078