23948sdkhjf

Metal Supply har nu over 3.000 læsere

Metal Supply har netop rundet et skarpt hjørne, idet antallet af læsere af Metal Supply's daglige branchenyheder har rundet 3.000 læsere. Og tallet stiger fortsat dag for dag.
Metal Supply startede med at sende daglige branchenyheder primo oktober 2003, og siden da har der været tempo på. I dag sender Metal Supply daglige branchenyheder ud til over 3.000 beslutningstagere inden for jern- og maskinindustrien. Læserne er primært direktører, indkøbschefer, produktionschefer og salgsansvarlige indenfor jern- og maskinindustrien.

Nyhedsbrevet er en vigtig brik i dialogen virksomhederne imellem. Vi bringer gerne pressemeddelelse, der vurderes at have interessere for kollegerne i branchen. Så kontakt os, hvis I har et budskab der skal ud til branchen.

Metal Supply er meget andet end de daglige branchenyheder. På Metal Supply har du f.eks. mulighed for at finde leverandører og nye samarbejdspartnere. Du har mulighed for at lave indrykninger på markedspladsen og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til en række vidensleverandører. Hertil kommer profilering generelt for leverandører og underleverandører.

Der er også mulighed for at indrykke annoncer i nyhedsbrevet eller på selve portalen. Læs mere om mulighederne for annoncering eller kontakt Hanne Marie Lou på tlf. 9623 6066 for en uforpligtende dialog om annoncering.

Hvis du ønsker at blive kontaktet om annoncering eller medlemskab kan du også sende en mail til

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157