23948sdkhjf

Hoyer ændrer på strukturen

Den familieejede virksomhed Svend Hoyer A/S mander op, og har styrket den del af salgsorganisationen, der har fokus på salg af transmissioner i Skandinavien.
Der er løbende blevet ansat nye sælgere siden sommerferien, hvilket er en del af en samlet plan om at vinde markedsandele på et stærkt konkurrencepræget transmissionsmarked.

Ud over fokus på medarbejderstaben har virksomheden i Hadsten også ændret på strukturen i salgsorganisationen. Dette betyder, at man på de skandinaviske markeder nu har valgt at operere med deciderede landeteams, hvilket skal øge indsigten i de enkelte markeder samt forståelsen af kundernes behov. Jonas Løgstrup Hansen, marketing manager hos Hoyer tilføjer:

- Selvom vi i år fejrer 40 års jubilæum for salg af transmissioner, så betyder det jo ikke, at vi ikke forsat skal udvikle os. Med den nye opdeling i landeteams er jeg sikker på, at vores kunder får en endnu bedre oplevelse, når de handler med os. Vi har nu samlet vores kompetencer og produktkendskab, således de enkelte teams kan yde en optimal service.

I de nye landeteams serviceres både transmissions- samt motorkunder, og der er hermed lagt op til en øget vidensdeling imellem de to forretningsenheder Hoyer Transmissions og Hoyer Motors.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094