23948sdkhjf

Ny direktør for Dafa

Norby-familien slipper den daglige ledelse efter 75 år og overlader roret til en ny direktør.
Dafa har netop afholdt 75 års jubilæum, og lige så længe har familien Norby varetaget den daglige ledelse. Den epoke er nu slut, hvor administrerende direktør Jacob Norby, tredje generation, er fratrådt sin stilling efter syv år og helliger sig arbejdet i Dafas bestyrelse.

- Efter at jeg i 13 år har haft min daglige gang på Dafa, har jeg besluttet at søge nye udfordringer. Jeg vil fortsat koncentrere mig om mit arbejde i Dafas bestyrelse sammen med bestyrelsesformand Steen Bødtker. I de seneste år har Dafa flyttet sig væsentligt og vi løser komplicerede opgaver for store internationale kunder med skærpede krav til kvalitet, dokumentation og rådgivning. Jeg føler derfor, vi har en virksomhed i rigtig god form, som er klar til at indfri det enorme potentiale, der er for os, udtaler Jacob Norby.

Ingen ændringer i ejerstrukturen
Bestyrelsen har ansat den 48-årige cand.merc. Bo Ankerfelt som ny administrerende direktør. Han kommer fra en stilling som administrerende direktør for Vicap Gruppen og Exhausto og har tidligere været administrerende direktør i flere danske og internationale selskaber. Bestyrelsen glæder sig over at have fundet en direktør med en kommerciel baggrund og international erfaring, der passer til Dafa.

- Dafa er i de senere år kommet ud over de danske grænser, har fået mange internationale kunder samt etableret datterselskaber i Sverige, Tyskland og Kina. Dafa har et stort potentiale, såvel nationalt som internationalt, og vi har store forventninger til at kunne realisere dette gennem ansættelsen af Bo Ankerfelt, udtaler Dafas bestyrelsesformand, Steen Bødtker.

Bo Ankerfelts hovedopgave bliver at udvikle salgsfunktionen og datterselskaberne for at skabe vækst i overensstemmelse med Dafas strategi. Han får base i hovedsædet i Brabrand ved Århus, men en stor del af hans arbejde bliver at komme ud til kunderne verden over.

Jacob Norbys fratræden har ingen betydning for ejerforholdene omkring Dafa, idet Jacob Norby og hans søster, Charlotte Norby, fortsætter som ejere.

- Vi har ingen planer om at ændre ejerstrukturen. Min søster og jeg ønsker at videreudvikle det firma, som vores farfar Børge Norby grundlagde, og som vores far Ole Norby var med til at udvikle til den virksomhed, Dafa er i dag. Med ansættelsen af en administrerende direktør udefra starter vi et nyt kapitel i firmaets historie, og jeg overlader trygt det daglige ansvar til Bo Ankerfelt. Jeg er overbevist om, at han, sammen med de øvrige medarbejdere, kan flytte Dafa endnu længere, end vi har gjort de første 75 år, udtaler Jacob Norby.
Læs mere om: DAFA
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097