23948sdkhjf

Nyt agentur til Svejsehuset

Svejsehuset har fået agenturet på Timesavers, der producerer afgratnings- og slibemaskiner.
Fremover er det Svejsehuset, der herhjemme skal varetage salget af Timesavers maskiner, som tidligere gik under navnet Grindingmaster.

- Timesavers er et topprodukt – formel 1 inden for afgratning og slibning. Maskinerne er kendt for deres robuste konstruktioner og alsidighed på procesværktøjer, fortæller produktchef Claus Grud fra Svejsehuset i Århus.

Maskinerne fås i mange størrelser og kan som standard bearbejde pladeemner fra 50 mm og op til 1.600 mm. Ud over maskiner med flapbørster og slibebånd fås også varianter med fx scotsbrite discsliber.

Hvorfor det lige blev Svejsehuset, der fik agenturet, forklarer eksportchef Ronald Raats fra Timesavers i Holland sådan:

- Claus Grud har tidligere – gennem ni år – solgt vores maskiner, så ham har vi rigtig gode erfaringer med. Og i regi Svejsehuset kan der nu blive sat øget fokus på netop vores maskiner, påpeger Ronald Raats.

Timesavers, der bliver produceret i Holland, er i øvrigt klar med en verdensnyhed på Euro Blech-messen i Hannover 21.-25. oktober. En afgratningsmaskine, som kan afgrate pladeemnerne på to sider samtidig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078