23948sdkhjf

Teknologisk løft via uddannelse

Sindal Smedie har i den forgangne tid gennemgået et teknologisk løft. Løftet er sket via uddannelse, og har styrket virksomheden.
Sindal Smedie i Nordjylland var indtil for ganske nylig meget traditionel i sin arbejdsgang. Computeren blev kun brugt i forbindelse med regnskabet, men dette har uddannelse lavet om på, fremgår det af Nordjyske.

Gennem et kursus hos Vendsyssel Udviklingsråd blev virksomheden ”digitaliseret”.

- Det første, der kom på plads, var alt det med at maile og kommunikere. For andre er det en selvfølge, når man for eksempel starter et nyt projekt, at man kan snakke via mails eller sende referater fra byggemøder. Alt det skulle på plads, ellers blev vi simpelthen ikke spurgt, fortæller indehaver Finn Christensen til Nordjyske.

- Det er ikke for at fornærme, men der er nogen, der mangler teknologien. Især er det ældre virksomhedsejere, som måske nærmer sig et karrierestop. De har givet op, tilføjer Finn Christensen overfor Nordjyske.

Indehaveren af Sindal Smedie er glad for, at han og resten af medarbejderne kom i gang med brugen af IT. Uddannelsen har givet virksomhedens medarbejdere et stort kompetenceløft, som virksomheden kan få god nytte af.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079