23948sdkhjf

Ikast-virksomheder bliver ISO- og EN-certificeret

Ikast-virksomhederne JW Industri, Nama, Gipo og Scanhugger vil optimere og fremtidssikre produktion og forretningsgange med de nye certificeringer.
En ISO 9001-certificering, en DS/EN 1090-certificering samt en godkendelse fra Fødevarestyrelsen er snart i hus for såvel JW Industri som for partnervirksomhederne Nama, Gipo og Scanhugger – alle beliggende i Ikast.

Det betyder, at virksomhederne nu forventer at optimere og udvide sine markedsandele. Certificeringerne og godkendelser åbner op for, at virksomhederne fremover kan øge tilstedeværelsen inden for blandt andet leverancer af bygningsstål og produktionsanlæg til fødevareindustrien.

Direktør John Winther fra JW Group, som er moderselskab, glæder sig over de nye muligheder – og ikke mindst over, at medarbejderne i alle virksomhederne har arbejdet meget entusiastisk og professionelt med i hele processen omkring ISO og EN-certificeringerne.

- Vi udvider vores muligheder betragteligt, og vi er helt klar til at rykke ind på nye markeder inden for industrien. I dag er man nødt til at kunne spille med i mange forskellige brancher og med mange forskellige løsninger samtidig med, at man skal leve op til høje kvalitetskrav og –standarder. Det er vi fuldt ud i stand til nu, med de nye tiltag, siger John Winther.

JW Groups virksomheder leverer specialløsninger til industrien inden for mange segmenter fra byggeri og vindenergi til fødevare- og træindustri og automatisering.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093