23948sdkhjf

Invitec har fået plads

Hos Invitec i Gelsted har udviklingen været stærk og positiv. Det gør, at den lille spåntagnings-virksomhed har fået behov for mere plads.
Og plads har den lille virksomhed fået rigeligt af, siden den i starten af juli 2014 flyttede ind i Velux’ tidligere lokaler på Hylkedamvej i Gelsted. Fabriksarealet er gået fra knap 100 kvadratmeter til 1.000 kvadratmeter.

- Vi er glade for at have fundet de optimale rammer med gode værksteds-, lager- og kontorfaciliteter. Det betyder, at vi har plads til at tage imod alle typer kunder. Det har ydermere været vigtigt for os, at rammerne har udvidelsesmuligheder på længere sigt, således at vi har mulighed for at forsætte den positive udvikling, fortæller den ene af Invitec's to indehavere, Michael Hansen.

Nye maskiner giver nye muligheder
- Kontinuerlig vækst - både på hjemmemarkedet samt i Tyskland har gjort, at vi har været nød til at ændre virksomhedens setup. Vi har blandt andet fået en række større kontrakter med danske og udenlandske virksomheder, som har skabt en anden volumen og omsætning i virksomheden, siger Michael Hansen.

- Med de nye rammer er vi endnu mere gearet til at kunne tilbyde store og små spåntagningopgaver i rustfri og højt legerede metaller, og det er således i fin tråd med vores målsætning om at kunne håndtere flere typer og større opgaver, fortæller Jimmi Hansen, som er medindehaver af Invitec.

- Udover de fysiske rammer udvides maskinparken også. Vi har allerede bestilt en ny drejebænk, fordi vi allerede nu kan se, at vi kommer til at mangle kapacitet, og det forventes, at der skal anskaffes yderligere maskiner fremadrettet. I de nye rammer får vi mulighed for at tage flere og større opgaver, samt arbejde mere kontinuerligt for vores eksisterende kunder. Samlet set er det en investering i fremtiden, vi har gjort, slutter Jimmi Hansen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078