23948sdkhjf

Ny ordre til Tuco

Det fynske værft skal levere et nyt letvægtsfartøj til rederiet SeaCharter.
Kort tid efter at Tuco Marine Group har solgt det første eksemplar af sin ProZero-serie er endnu en ordre kommet i hus. Køber er SeaCharter, der samtidig har indgået en charteraftale med DanPilot om brug af båden. Det skriver Tuco sit et nyhedsbrev.

Båden, en ”ProZero 12m DC Light Pilot”, er fra den helt nyudviklede ProZero-serie. Bådens skrogdesign er baseret på de velkendte og afprøvede skrog fra Tuco’s Guard-serie, som Tuco produceret og løbende videreudviklet siden 2002.

ProZero 12m DC Light Pilot er en hurtig kabinebåd, en såkaldt Daughter Craft, specielt tilpasset maritime arbejder som transport af besætninger og passagerer samt andre typer opgaver, som kræver økonomisk logistik og stor fleksibilitet, derfor er båden specielt indrettet med gode og effektive adkomstfoldhold til og fra både agterdæk og fordæk, ligesom der er taget højde for hurtig placering af passagerernes bagage eller arbejdsremedier.

- Det har i designprocessen været vigtigt for os at skabe en serie af både, hvis design muliggør stor fleksibilitet både i forhold til leveringstid, men i høj grad også i forhold til selve båden, siger Jonas Pedersen, direktør i Tuco Marine Group, og fortsætter:

- Vi har derfor baseret hele serien på et modulært design, der gør det muligt at tilpasse den enkelte båd efter kundens behov og ønsker.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.359