23948sdkhjf

Migatronics halvårsresultat overrasker positivt

Migatronic har netop offentliggjort halvårsregnskabet for 2014 og kan fremvise en positiv udvikling i salget af manuelle svejseløsninger i forhold til samme periode sidste år. Stigningen er sket på koncernens europæiske markeder.
Nettoomsætningen hos Migatronic steg i første halvår med 1,3 mio. kr. til i alt 139,4 mio. kr. Samtidig endte resultat før skat på 4,1 mio. kr. mod 2,6 mio. kr. i første halvår 2013

- Vi søger konstant at styrke afsætningsfunktionerne. Det er her vores største udfordringer ligger, eftersom vi har et stort produktprogram til at dække stort set alle behov inden for lysbuesvejsning. Som en konsekvens heraf har vi styrket vores salgsorganisation, og i foråret ansat en ny salgsdirektør, som indgår i direktionen, oplyser administrerende direktør Anders H. Jørgensen.

- Også på flere af vores udenlandske markeder har vi styrket afsætningsfunktionen, blandt andet i Tyskland, hvor vi har ansat en lokal salgschef, efter at selskabet i flere år er blevet ledet fra Danmark. Vi ønsker at øge vores markedsandele på dette store marked med mange lokale konkurrenter, og så er det nødvendigt, at vi har en meget stærk lokal tilstedeværelse, fortsætter han.

Trægt halvår for Automation
Det er ikke lykkedes at skabe vækst inden for salg af svejseautomatiseringsløsninger i halvåret. Efterspørgslen har været lavere end sidste år, og det har resulteret i en tilbagegang i omsætningen. Automatiserings-løsningerne afsættes primært i Danmark samt Norge, Sverige og Tyskland og fremstilles på virksomhedens fabrik i Aabybro.

- Det er vores oplevelse, at vi fastholder vores andel af det danske svejseautomatiseringsmarked, og at der dermed er tale om et fald i markedet. Vi mener imidlertid klart, at vi med vores løsninger er berettigede til en væsentlig større omsætning i både Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, og vi er i gang med strategiske overvejelser om, hvordan vi kan skabe større fokus på automatisering af svejsning og dermed øge markedet for svejseautomatisering, oplyser Anders H. Jørgensen.

Der er fortsat forventning om vækst i både omsætning og resultat for 2014 sammenlignet med 2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063