23948sdkhjf

Amerikansk politik rammer vindmølle-branche

Væksten hos danske vindmølleproducenter påvirkes af de amerikanske skatteregler for investeringer i vedvarende energi.
<i>Væksten hos danske vindmølleproducenter påvirkes af de amerikanske skatteregler for investeringer i vedvarende energi.</i>

Den planlagte energikonference tirsdag mellem medlemmer af det amerikanske Senats og Repræsentanternes Hus' energiudvalg, hvor det endelige udkast til en ny omfattende energilovgivning skulle gennemgås og godkendes, er blevet udskudt endnu engang som følg af flere uoverensstemmelser, skriver DR-Nyheder på sin hjemmeside.

Det er en streg i regningen for den danske vindmøllebranche, der venter på en forlængelse af skatterabatter, der er vigtige for de fortsatte investeringer i vindmøller i USA.

Vindmølle fra danske NEG Micon i USA: Det er fortsat usikkert om der bliver mulighed for flere.Der er ikke sat nogen ny dato for energikonferencen. Dermed er udsigterne til en snarlig vedtagelse af den omfattende energipakke, som ventes at indeholde en forlængelse af den amerikanske skatterabat, PTC, til etableringen af vedvarende energiprojekter, herunder vindmøller, udskudt på ubestemt tid.

De danske vindmølleproducenter har længe set frem en forlængelse af PTC'en, som udløber ved årsskiftet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078