23948sdkhjf

Pilen peger opad hos Rias

Den positive udvikling, der kunne berettes om i forbindelse med halvårsregnskabet, er fortsat i regnskabsårets tredje kvartal for plastvirksomheden.
- Vi har blandt andet kunnet se en voksende afsætning i byggesektoren, hvor det synes som om, at det private forbrug har givet en øget efterspørgsel inden for DIY samt byggemarkederne. Men også det meget positive forårsvejr har givet optimale forhold inden for byggesektoren, hvilket også har påvirket afsætningen, skriver Rias i en fondsbørsmeddelelse.

Derudover kan plast-leverandøren også melde om stigende aktivitet inden for industrien.

- Den tidligere meget forsigtige holdning er blevet afløst af et mere fortrøstningsfuldt syn på fremtiden. Dermed ses også et mere fremadrettet indkøbsmønster hos vore kunder. PMI indekset for de sidste måneder bekræfter denne positive trend. Forarbejdningsafdelingen har fortsat den fornuftige øgning af aktiviteten de seneste måneder, så alt i alt en positiv udvikling i industriafdelingen, skriver Rias.

På den baggrund fastholder Rias forventningerne om et overskud på 7-10 mio. kr. i 2013/2014. Dog forventes resultatet nu at ligge i den øvre ende af intervallet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.392