23948sdkhjf

Svindelsag påvirker Hydratech-regnskab

Hydraulik-koncernen har fyret en direktør og en række medarbejdere i sit amerikanske datterselskab efter en sag om svig.
For tredje år i træk endte Hydratech med et markant underskud. 2013-resultatet før skat blev et minus på 61 mio. kr., og dermed har hydraulik-koncernen tabt mere end 150 mio. kr. de sidste tre år. Underskuddet kom på trods af en fremgang i omsætningen på 8 procent til 627 mio. kr. Det skriver Børsen.

Bundlinjen er dog negativt påvirket af flere forhold. En nedskrivning af goodwill i koncernens kinesiske datterselskab har kostet 8 mio. kr., og i det amerikanske datterselskab har man fundet uregelmæssigheder i regnskaberne for 6 mio. kr.

- Vi opdagede det, vi anser for at være svig, i forbindelse med udarbejdelsen af 2013-regnskabet og tog umiddelbart konsekvenser i form af fyringer og politianmeldelse. Ingen kunder blev berørt af den. Så nu har vi lagt den sag bag os. Den har ingen effekt på vores fremtidige drift, så på den måde er sagen ovre fra vores side. Men jeg følger den selvfølgelig, vi bidrager med data til politiet osv., siger koncernchef Søren Kringelholt Nielsen, til Børsen.

Hos Hydratech’s ejer, kapitalfonden Odin, ser man da også optimistisk på 2014. Her forventer partner Esben Bay Jørgensen et EBITDA på 72 mio. kr. og en vækst i omsætningen på 15 procent til 730 mio. kr. Derudover satser han også på sorte tal på bundlinjen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078