23948sdkhjf

Nytech vinder ordre på facadebeklædning til nyt hotel

Nytech A/S skal levere 9000 m2 dobbeltsidede prælakerede aluminiumsplader til facadebeklædning til nyt hotel i Norden
De 9000 m2 facadebeklædning fra Nytech til et unavngivent nordisk hotel skal leveres over en 3-4 måneders periode i sommeren 2014.

Den samlede ordre kræver over 1.100 timers revolverstandsning, svingbukning og montage. Heldigvis har Nytech erfaring fra andre større projekter, såsom beklædning til Musikkens Hus i Aalborg – og andre projekter inden for byggesektoren.

- Det er kun i kraft af, at vi har en fuldautomatisk revolverstanser og en UpDown svingbukker, at vi har vundet opgaven, som bl.a. også blev udbudt til en litauisk underleverandør, fortæller adm. direktør Michael Hansen.

Han understreger at man i forbindelse med ordren især mærker fordelene ved kombinationen af at have de to maskiner.

- Vores primære fordele i fremstillingsprocessen er vores revolverstanser med automatisk pladeilægning og emneudtagning, fordi den ubemandet forsætter efter fyraften og derved kosteffektivt er emnerne klar til svingbukkeren. Netop vores UpDown svingbukker er den perfekte maskine til at kantforme facadebeklædningerne. Fordelen med UpDown svingbukkeren er den begrænsede håndtering, i forhold til en kantpresser, slutter han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078