23948sdkhjf

Trådvarefabrik får ny direktør

Virksomheden NTF-Aalborg A/S har udvidet ejerkredsen med Vækst-Invest Nordjylland og Winther Holding A/S, som har overtaget 60 % af aktierne. Samtidig indtræder en ny direktør hos trådvareproducenten.
Pr. 1. juli 2014 har NTF Aalborg styrket både ejerkreds og ledelse: Vækst-Invest Nordjylland A/S og Winther Holding A/S har overtaget 60 % af aktierne.

Samtidig er René Jacobsen fra Winther Holding A/S blevet ny administrerende direktør, mens tidligere direktør og hovedaktionær, Tommy Søndergård, fortsætter som teknisk direktør og medejer med 30 % af aktierne. Salgsdirektør Jørgen Ravn fortsætter også i sit job, og vil fremover eje 10 % af virksomheden.

- Det har længe været et ønske hos Jørgen og jeg, at udvide ejerkredsen. Dette for at styrke de ledelsesmæssige ressourcer i virksomheden og derigennem forberede os til den vækst, virksomheden har potentiale til. Samtidig ser Jørgen og jeg frem til at kunne koncentrere os om kunderne, og knapt så meget det administrative. Vi vil rigtig gerne videre på flere markeder, bl.a. fordi vi oplever en høj succesrate, når vi møder nye kunder. Derfor har det været vigtigt at finde nogen, som kan bidrage til at udvikle og i øvrigt holde styr på de opgaver, som handler om ledelse og administration. Vi har sammen med Winther Holding og Vækst-Invest Nordjylland fundet den løsning, og vi glæder os til at arbejde sammen med René i det daglige, samt ikke mindst tilbyde vores kunder en endnu stærkere virksomhed, siger Tommy Søndergaard, teknisk direktør hos NTF-Aalborg A/S.

Den nye adm. direktør René Jacobsen fra Winther Holding A/S siger om de nye opgaver:

- Vi har i Winther Holding lært NTF-Aalborg at kende som en meget kompetent og specialiseret virksomhed, hvilke er nogle karakteristika, som vi rent investeringsmæssigt sætter pris på. Personligt glæder jeg mig til at komme i gang med de mere driftsrelaterede opgaver sammen med Tommy og Jørgen. Jeg er sikker på at vi sammen kan realisere de vækstplaner, der er lagt for virksomheden. Og så glæder jeg mig til at lære resten af organisationen at kende, samt selvfølgelig kunderne.


Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093