23948sdkhjf

Rekordoverskud i KJ Værktøj

Det er uden tvivl en tilfreds administrerende direktør Søren K. Løftgaard, der har løftet sløret for regnskabsresultatet i KJ Værktøj A/S, som for andet år i træk har fordoblet sit overskud og sat rekord med cirka 4,3 millioner kroner før skat.
Årsregnskabet for 2003/2004 er lidt bedre end først budgetteret, om end selskabet hele tiden har regnet med et resultat som for 2. gang i træk var markant bedre end året før. Således er det fuldautomatiserede centrallager i Odense en væsentlig årsag til virksomhedens bedre bundlinje, da man nu har opnået at effektivisere.

For medarbejderne har det betydet en intern forskydning, hvor færre er beskæftiget med lagerekspedition mens selskabet til stadighed øger staben på salgssiden. Og investeringerne stopper ikke ved centrallageret. KJ Værktøj har i øjeblikket en række produktlanceringer i støbeskeen samtidig med at salgsstyrken suppleres yderligere.

Bruttofortjenesten i det seneste regnskabsår blev næsten 34 millioner, resultatet af primær drift i størrelsesordenen 6,483 millioner, og resultatet før skat således godt 4,3 millioner. Efter skat bliver det lige godt 3 millioner, da man i rekordresultatåret også må konstatere det hidtidigt største tab på debitorer.

Selskabets egenkapital er ved årsregnskabets opgørelse godt 27 millioner kroner.

Kilde: Jern- og Maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078