23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra Tibnor A/S

I en pressemeddelelse beretter Tibnor A/S om den nye ståltype virksomheden lancerer. Ståltypen, der er blyfri, betragtes som fremtidens ståltype - 550 MW.
Miljøet skal skånes. Men produktionsomkostningerne skal samtidig holdes på et minimum. Så det handler om at sætte ind, hvor begge dele kan gå op i en højere enhed. Nordens største stål- og metalgrossist Tibnor sætter blandt andet fokus på materialer, som ikke indeholder bestanddele, der er skadelige for miljøet. Materialerne skal samtidig være konkurrencedygtige med markedets øvrige udbud og gerne også byde på ekstra, nye fordele. Sådan et materiale er 550 MW.

Forlænger værktøjets levetid
En af fordelene ved 550 MW er bearbejdeligheden. Ensartetheden i materialet betyder, at der opstår færre driftsstop, hvilket i sidste ende giver en bedre økonomi, da driftsstop er et fordyrende og irriterende element i enhver produktion. 550 MW er et M – behandlet stål, derfor giver det et optimalt spåntagningsmiljø. Det betyder produktion af flere emner pr time, og derved en positiv indvirkning på økonomien Da 550 MW har et lavt kulindhold, har det også en bedre svejsbarhed end lignende materialer. Den bedre bearbejdelighed og materialets ensartethed betyder også, at værktøjernes levetid forlænges.

550 MW kombinerer styrke og bearbejdelighed
Med 550 MW opnår man de samme styrkeværdier, som man finder hos specialstål. Men samtidig får man automatstålets bearbejdelighed.

550 MW benyttes fortrinsvis til at fremstille maskindetaljer og anvendes især inden for landbruget og hydraulikindustrien. Materialet kan direkte erstatte automatstål af typen 11 SMn30 , og til mange applikationer : 11 SMnpb30. Tibnor A/S specialstål lagerfører 550 MW i 3 meters længder med fasede ender, og i dimensioner mellem 20-55 mm ø.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062