23948sdkhjf

Anmasis ultralydsvasker er på vej ind i Tyskland

Fokusering og messedeltagelse har givet resultater for den sydjyske virksomhed.
Med en baggrund i stærkt specialiseret viden indenfor ultralydsrenseteknik og en stenhård markedssatsning er det kun to år gamle virksomhed godt i gang med at arbejde sig ind på det tyske marked.

- Vi valgte på et tidligt tidspunkt, at vi ville satse hårdt på hjemmemarkedet og eksport til nærmarkederne, og med den stærke fremstillingsindustri og positive udvikling var Tyskland et oplagt valg, fortæller Anders Hedeby Sørensen, og fortsætter:

- Og selvom det var en satsning, valgte vi at deltage på to messer i Tyskland, dels Emo 2013 i efteråret 2013 og den noget mindre Nortec 2014 i februar i år. På sidstnævnte deltog vi på den danske fællesstand arrangeret af Center For underleverandører.

Nortec-messe gav ordre
- Jeg må indrømme, at vi generelt er noget overraskede over den positive effekt og antallet af leads, messerne har kastet af sig, indrømmer Anders Hedeby Sørensen, og forsætter:

- Nortec har allerede resulteret i rigtig flotte ordrer, senest en af verdens største producenter af plastprofiler til vinduer og døre, som endte i en stor ordre på et fuldautomatisk vaskeanlæg, som skal rense formværktøjer i størrelsen 800x1200x500 mm, med en vægt på op mod 500 kg.

Han forklarer, at for Anmasi har messedeltagelse været en genvej til markedet, men at det også har krævet grundig forberedelse, fokusering samt aktiv og positiv indsats under messen. Til gengæld er man med den indsats næsten sikker på gode leads samtidig med, at man opnår en unik viden om markedet, erklærer Anders Hedeby Sørensen.

- Selve organiseringen af messedeltagelse behøver ikke være særlig kompliceret, specielt ved deltagelse på en fællesstand slipper man for mange af de praktiske og ressourcekrævende opgaver. Samtidig giver det en fin dynamik at være sammen med andre ligestillede virksomheder. Så det er med at ”komme afsted”, konstaterer han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078