23948sdkhjf

Davinci Development åbner afdeling i Århus

Davinci vil tættere på samarbejdspartnere og kunder i Århus og rykker ind i det nye innovationshus Navitas på havnen.
Engineering- og 3D printvirksomheden Davinci Development har gennem længere tid haft et strategisk samarbejde med Aarhus Universitet og Aarhus Universitetshospital. Det er blandt andet dette samarbejde, der får virksomheden til at udvide med endnu en afdeling, så den er repræsenteret i Billund, Storkøbenhavn, Sønderborg og nu Århus.

- Vi ønsker at komme tættere på vores kunder i Århus-området, og på de øvrige deltagere i de forskningsprojekter vi er del af, forklarer direktør for Davinci Development, Ole Lykke Jensen.

- Samtidig håber vi på større mulighed for at udbygge forskningssamarbejdet i fremtiden og indlede flere spændende projekter, fortsætter han.

Centrum for energi, innovation og uddannelse
Navitas skal være Århus’ nye centrum for energi, innovation og uddannelse, og tanken med byggeriet er at skabe et førende videncenter og innovativt miljø. Udover at huse Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet og Aarhus Maskinmesterskole, udlejes lokaler i bygningen til iværksættere og etablerede virksomheder.

- Vi glæder os over at være kommet ind i området ved havnen og i dette spændende hus, hvor vi bliver naboer til mange interessante virksomheder, heriblandt iværksættere, fortæller Ole Lykke Jensen, der dog især ser frem til at komme tæt på studiemiljøet i Navitas med henblik på rekruttering og involvering af ingeniørstuderende.

Navitas tilbyder desuden fælles mødefaciliteter, hvilket giver større fleksibilitet for Davinci i forhold til afholdelse af kundemøder.

Davincis lokaler i Navitas forventes at være indflytningsklar i august 2014. Straks herefter rykker udviklingsingeniør og teamleder Mathias Slyngborg fra Billund-afdelingen ind, og han skal fungere som daglig leder af kontoret. Forventningen er, at flere udviklingsingeniører skal ansættes på kontoret i Århus, og at der fast skal tilknyttes en ingeniørpraktikant.
Kommenter artiklen (1)
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063