23948sdkhjf

Copenhagen Engineering og Isoplus i samarbejde

De to virksomheder går nu sammen om at øge brugen af præisolerede rør i olie- og marineindustrien.
Copenhagen Engineering og Isoplus går nu sammen om at øge brugen af præisolerede rør i olie- og marineindustrien. Det nye samarbejde tager udgangspunkt i erfaringerne fra Olieterminalen Prøvestenen, hvor Copenhagen Engineering tilbyder komplette løsninger af højtisolerede tekniske rørsystemer til skibe og oliebranchen, som alternativ til mere traditionelle løsninger.

- Fordelen ved præisolerede rør frem for de mere traditionelle typer af rørisolering er, at de er industrielt fremstillet, og dermed opnår man en konstant kvalitet af isoleringen, som giver et konstant lavt varmetab over hele levetiden, siger direktør Jakob Hoppe fra Copenhagen Engineering.

Virksomheden har succes med at tilbyde rederierne en samlet løsning med beregning, konstruktion og installation samt en serviceaftale, så de får mindst muligt arbejde ved installation af nye rørsystemer.

Isoplus-gruppen er en af verdens største producenter af præisolerede rør til fjernvarme, køling, damp, olie samt rør til industrielt brug, og denne udvidelse til olie- og marinebranchen er et naturligt skridt i markedsudviklingen.

- Præisolerede rør fylder mindre, og har en slagfast helsvejst yderkappe, der sikrer mod fugtindtrængning. Rørene kan leveres med el-tracing og leak indikator, forhold der øger sikkerheden. Vores PUR skumisolering er det, der garanterer en høj isoleringsværdi gennem hele rørets levetid, og som adskiller præisolerede rør fra traditionel isolering, siger Bo Olsen fra Isoplus.

Copenhagen Engineering, som repræsenterer isoplus i olie- og marinebranchen, er etableret i 2006 og kendt som leverandør af certifikatsvejsning, rørarbejde og teknisk service til industri og marine.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078