23948sdkhjf

Mangel på arbejdskraft truer Niebuhrs vækst

Den midtjyske virksomhed har svært ved at skaffe nye industriteknikere, og det er en udfordring i en tid, hvor væksten begynder at melde sig.
Administrerende direktør Rasmus Niebuhr kan berette, at Ikast-virksomheden Niebuhr Gears mærker fremgang hos kunderne efter en forsigtig periode. De positive tendenser overskygges dog en smule, for øget aktivitet betyder øget behov for arbejdskraft, og her er man løbet ind i udfordringer. Det skriver Børsen.

- Vi søger industriteknikere, og det vælter altså ikke ind med ansøgninger. Det gør det ikke. De er rigtig svære at finde, og jeg tror, der må være en ledighed på 0 procent blandt industriteknikere i Midtjylland, Rasmus Niebuhr til avisen.

Han har dog flere løsninger på problemet. For det første har Niebuhr Gears tidligere benyttet sig af tysk arbejdskraft, og det vil ifølge Rasmus Niebuhr være en oplagt mulighed at gøre igen. For det andet har Niebuhr Gears, med inspiration fra fodboldklubben FC Midtjylland, etableret Niebuhr Akademi, som er et uddannelsesprogram, der skal hjælpe med at tiltrække tilstrækkeligt med talentfulde medarbejdere.
Kommenter artiklen (1)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093