23948sdkhjf

Profilform tilbage på sporet

En vellykket turnaround har givet bonus hos den fynske profilvalsnings-virksomhed i 2013.
Med et overskud før skat på små 1,1 mio. kr. blev 2013 lidt af et vendepunkt for Profilform. Resultatet var nemlig hele 2,0 mio. kr. bedre end i 2012, og dermed har den turnaround, der blev igangsat i 2012, haft den ønskede effekt.

- Investeringer, optimeringer i produktionen og arbejdsgange siden 2012 har været årsagen til den positive udvikling, og der er fortsat mange projekter og optimeringer, der vil blive gennemført, så den positive udvikling stopper ikke her, siger administrerende direktør Kim Madsen til Metal Supply.

Han påpeger, at der har været pæn tilgang af kunder både i 2012 og 2013, og at den tendens i øvrigt er fortsat ind i indeværende regnskabsår.

- Investeringerne, sammen med Profilforms høje kvalitet og leveringssikkerhed, har gjort det muligt at få kunder til at flytte produktion til Danmark fra blandt andet Tjekkiet, Polen, Tyskland og Kina. Vi forventer, at denne udvikling fortsætter de næste par år, siger Kim Madsen, der samtidig understreger, at virksomhedens medarbejdere også har en stor aktie i virksomhedens fremgang.

- Det er medarbejdernes positive indstilling og store engagement, der har gjort det muligt at nå så langt, slutter Kim Madsen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112