23948sdkhjf

Semco i stort norsk rig-samarbejde

Semco Maritime, Bergen Group ASA og Apply Rig & Modules har indgået partnerskab om levering af rig service.
De tre store serviceleverandører til oliebranchen, Bergen Group Hanøytangen, Semco Maritime og Apply Rig & Modules, har indgået aftale om etablering af partnerskabet Hanøytangen Rig Services.

Hanøytangen Rig Services skal levere komplet in-house front-end engineering (FEED), projektering, projektledelse og projektgennemførelse på værftet ved Hanøytangen. Dette sikrer meget driftssikre, omkostningseffektive og fuldt håndterede projekter inden for nyrenoveringer, opgraderinger, installation og kommissionering af rigge, der skal gøre Hanøytangen til Norges bedste facilitet for rigprojekter og engineering, skriver Semco i en meddelelse.

Partnerskabet vil blive ledet af et team bestående af repræsentanter fra hvert selskab. Markedsføringen af Hanøytangen Rig Services er begyndt og har allerede vakt betydelig interesse fra branchen.

- Hanøytangen har en perfekt beliggenhed, og når vi samler kræfterne er vi i stand til at levere unikke og skræddersyede løsninger til rig-service markedet. Der er god aktivitet på markedet, og udsigterne tegner lovende. Branchen viser stor interesse for vores nye fælles ydelse, og vi glæder os til at lukke de første kontrakter, siger Jarle Lerstøl, Consortium Leader, Hanøytangen Rig Services.

Hanøytangen Rig Services er et af Norges mest alsidige skibsværfter. Værftet omfatter flere dokområder, hvoraf det ene indeholder en tørdok med ekstraordinær stor kapacitet på 116m x 125 m (x 17 m vanddybde ved indsejling). Ved kajen starter vanddybden på næsten 100 meter. Hanøytangen Rig Services tilbyder det mest avancerede udstyr, herunder stor krankapacitet, der dækker alle dokområder.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094