23948sdkhjf

Mekatronikklyngen i Sønderborg bliver Clean

Mechatronics Cluster Denmark fra Sønderborg bliver nu et integreret kompetencenetværk i den nye nationale cleantech-klynge Clean.
Den nationale cleantech-klynge Clean vil også i fremtiden have et særligt fokus på mekatronik og virksomheder i Sønderborg. De har netop overtaget ansvaret for at videreføre aktiviteterne i det tidligere Mechatronics Cluster Denmark. Samtidig bliver kommunaldirektør i Sønderborg Kommune, Søren Bonde, en del af forretningsudvalget i Clean.

Formanden for den tidligere mekatronikklynge Hans Ørum fra Høier og Vendelbo er meget tilfreds med udfaldet.

- Vi har ledt efter en mere permanent løsning for klyngens medlemmer. Jeg har efter flere års arbejde i klyngen haft et ønske om at finde en afløser for min formandspost. Hele bestyrelsen finder det oplagt, at Clean viderefører det store arbejde, vi har sat i gang.

Tror på synergi
Fremadrettet vil Clean varetage den fortsatte udvikling og administration af aktiviteterne i den tidligere mekatronikklynge, herunder både eksisterende erhvervsnetværk og arrangementer.

- Vi ser frem til at byde de nye medlemmer velkommen i Clean. Vores overordnede formål er at fremme grøn vækst og beskæftigelse i Danmark, og vi tror på en stærk synergi mellem medlemmerne i den tidligere mekatronikklynge og de mere end 120 medlemsvirksomheder, vi allerede har i dag, siger Preben Birr-Pedersen, CEO hos Clean.

Mekatronikklyngens vision har været at skaffe tilstrækkelig med kvalificeret arbejdskraft til virksomhederne og styrke deres innovations- og konkurrenceevne. Denne vision forventer man også får gode muligheder for at gro i Clean. I fremtiden fortsætter den tidligere klynge som et kompetencenetværk i Clean med særligt fokus på mekatronik.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062