23948sdkhjf

Rias tager markedsandele

Den sjællandske leverandør af plasthalvfabrikata havde kraftig vækst i første halvår.
Rias omsatte i første halvår for 130,7 mio. kr., hvilket var lig en fremgang på 23 procent sammenlignet med første halvår 2012/2013. Resultat før skat endte på 1,5 mio. kr. mod et underskud på 4,4 mio. kr. året før.

- Væksten i omsætning og indtjening skyldes en generelt tilfredsstillende udvikling, hvor vi blandt andet har taget markedsandele i Danmark og udvidet aktiviteten i Norden. For et år siden var halvårsresultatet påvirket af øgede investeringer i salgsfremmende aktiviteter, og det er blandt andet de investeringer, vi nu ser frugten af, siger administrerende direktør Henning Hess.

Derudover tilskriver Rias blandt andet fremgangen, at efterårsstormene og den milde vinter har haft gunstig indvirkning på koncernens salg til byggeriet, ligesom de eksportorienterede kunder har vist gode takter.

- Samtidig med at vi tager markedsandele, er stemningen på det danske marked blevet mere positiv. Det er ikke mindst resultatet af, at der er kommet mere stabilitet i lande som Grækenland, Portugal og Spanien, og at forbrugerne herhjemme ikke længere er så nervøse for udviklingen på det europæiske og globale marked, siger Henning Hess.

Rias fastholder på den baggrund forventningerne om et resultat før skat i 2013/2014 på 7-10 mio. kr. mod 2,4 mio. kr. i 2012/2013.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.32