23948sdkhjf

To certificeringer til Seasight Steel

Den vestjyske virksomhed er blevet certificeret i henhold til DS/EN ISO 3834-2:2006 og DS/EN 1090-1+A1:2012.
Seasight-Steel har gennem en årrække produceret stål- og aluminiumskonstruktioner til en række danske og udenlandske virksomheder indenfor byggebranchen, offshore olie & gas, vindindustrien, transportbranchen og så videre.

Virksomheden har lagt vægt på at udvikle og optimere projekterne og herunder også svejsemetoder i samarbejde med kunderne. Det er derfor et naturligt skridt for Seasight-Steel at blive certificeret i henhold til DS/EN ISO 3834-2:2012 som er en kvalitetsstandard for svejsning.

Endvidere er Seasight-Steel’s FPC (factory production control) blevet certificeret i henhold til EN 1090-1+A1:2012 for at kunne deklarere bærende konstruktionskomponenter af stål og aluminium, det vil sige CE-mærkning af disse. Sidstnævnte certificering bliver et lovkrav i EU fra 1. juli 2014 hvilket betyder.

- Certificeringerne er et vigtigt og nødvendigt skridt for at fastholde og udbygge positionen indenfor industrierne og går godt i spænd med den nuværende ISO 9001:2008-certificering, skriver Seasight Steel i en pressemeddelelse.

Seasight-Steel har i mange år arbejdet med en høj dokumentationsgrad og fuld sporbarhed på leverancerne, dokumenterede HSEQ-systemer og en fast tilkoblet svejseingeniør på svejseopgaver der udføres.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079