23948sdkhjf

Det sker: Konference med fokus på dansk eksport

Hvordan får danske virksomheder større succes med at eksportere i fremtiden?
Det spørgsmål besvarer eksperter, erhvervsordførere og virksomheder, når Eksportforeningen sammen med Børsen afholder konferencen "Fremtiden for dansk eksport" den 19. maj på Christiansborg.

Eksportkonferencen fokuserer på dansk eksport i fremtiden, og oplæggene omhandler blandt andet regeringens fokus på vækst i fremtiden, fremspirende markeder og konkrete værktøjer til eksport.

Oplægsholderne kommer fra Mckinsey Global Institute, Udenrigsministeriet og Institut for Fremtidsforskning. Desuden fortæller de to danske virksomheder Grundfos og Desmi, der netop er kåret til Årets Medlem i Eksportforeningen, hvordan de får succes.

Paneldebat med Folketingets erhvervsordførere
Derudover byder dagen på en paneldebat med erhvervsordførerne fra Folketingets partier. Thomas Bernt Henriksen, økonomisk redaktør på Børsen, styrer slagets gang, og emnet er "Danmark som produktionsland". Regeringens nye vækstplan bliver omdrejningspunktet, når politikere og 130 eksportvirksomheder mødes til debat.

Inden eksportkonferencen afholder Eksportforeningen generalforsamling for foreningens medlemmer, hvor der blandt andet vælges et nyt medlem til bestyrelsen.

Eksportkonferencen afholdes på Christiansborg og starter klokken 13.00. Læs mere på Eskportforeningens hjemmeside .
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.068