23948sdkhjf

Brønderslev Industrilakering lancerer nyt koncept

Når den nordjyske virksomhed, der beskæftiger sig med overfladebehandling, til december kan fejre sit 25 års jubilæum, lancerer virksomheden ved samme lejlighed en ny type overfladebehandling.
Brønderslev Industrilakering A/S har indtil videre beskæftiget sig med pulverlakering, men med den nye kompetence i huset, kommer virksomhedens arbejdsområde også til at omfatte elgalvanisering, fremgår det af Jern- og Maskinindustrien.

Galvaniseringslinien, der har 41 dryppekar, skal stå helt færdig til februar. Herefter tilbydes ni processer til belægning med krom, nikkel, zink og gul-kromatisering.

Flere af processerne forventes dog at stå klar til jubilæumsdagen i december, kan man læse i denne uges udgave af Jern- og Maskinindustrien.

Udvidelsen af de nuværende tre proceslinier til industriel pulverlakering forventes at kunne skabe yderligere vækst for Brønderslev Industrilakering.

- Større og større krav fra kunderne om at kunne kombinere pulverlakering med galvanisering har ført til, at der er blevet investeret i bygninger og teknologi til at lave et bredt spænd af galvaniske processer, siger direktør Launy Andersen, Brønderslev Industrilakering, til Jern- og Maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094