23948sdkhjf

Kraftig vækst tvinger Blaaholm til udvidelse

Det gode 2013-resultat betyder, at Blaaholm A/S er i gang med at udvide med ny produktionshal og ekstra kontorfaciliteter.
En vækst på 90 procent i omsætningen fra 2012 til 2013 og et overskud før skat på 2,4 mio. kr. var facit hos Esbjerg-virksomheden i 2013.

Den kraftige vækst betyder, at virksomheden efterhånden mangler plads, og derfor er man nu i gang med at opføre en ny produktionshal på 900 kvadratmeter og en kontorudvidelse på næsten 200 kvadratmeter. Den nye hal får en frihøjde på mere end 6,5 meter, og det skal gøre, at man kan følge med kravene fra kunderne, der blandt andet producerer udstyr til produktion og transport af vindmøller.

- Hver gang vindmølle-producenterne beslutter, at vindmøllerne skal være større, skal udstyret også være større eller fungere smartere. Det betyder, at vores udviklingsafdeling hele tiden bliver udfordret på at finde rigtige løsninger, udtaler Torben Blaaholm

Væksten kræver flere medarbejdere
- Det er ikke alene på vindmølleområdet vi bliver udfordret og vækster. På offshore olie og gas har vi en tilsvarende vækst. Vores fælles udviklingsafdeling, der er på otte mand, mangler igen dygtige og kompetente medarbejdere. Også de øvrige områder mangler dygtige medarbejdere. Derfor søger vi lige nu fire nye medarbejdere, siger Torben Blaaholm, og fortsætter:

- Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Nye medarbejdere skal kunne fungere med de ”gamle” medarbejdere, der er særdeles dygtige. De nye skal matche de ”gamle” eller have potentialet til at kunne fungere i et godt samspil og arbejde på et højt kvalitetsniveau.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094