23948sdkhjf

Det sker: Løwener holder jubilæum

Maskinleverandøren fejrer 125 år jubilæum den 6. maj.
Løwener blev etableret den 28. januar 1889 af Valdemar Løwener, der startede virksomheden på Vesterbrogade i København. Fra starten var virksomhedens vigtigste handelsvare stål.

Allerede tidligt kiggede man udover Danmarks grænser, og i 1898 blev der åbnet kontor i Sverige og i 1903 i Norge. Virksomheden havde også igennem en årrække kontor i Rusland, USA, og Tyskland.

I 1916 gennemførte virksomheden det første generationsskifte, da Valdemar Løwener døde. I stedet overtog sønnen Aage ansvaret, og efter hans død i 1925 blev det drevet videre af hans enke. Hun afhændede det dog i 1930 til Johan Lønberg, der igennem 22 år havde arbejdet som prokurist i selskabet.

Johan Lønberg afgik dog ved døden i 1945, hvorefter Løwener blev omdannet til et interessentselskab. I 1999 blev det omdannet til et aktieselskab, og i 2004 blev det overtaget af Niels Barfod Jakobsen.

I dag er V. Løwener en omfattende handels- og distributionsvirksomhed, der forhandler og servicerer tekniske produkter og løsninger til industrien, entreprenører, transportbranchen og den offentlige sektor i Danmark og på nærmarkederne.

Jubilæet fejres den 6. maj på virksomhedens adresse; Smedeland 2 i Glostrup. Her vil der være et stort udstillingsområde med kørende maskiner og en række arrangementer i løbet af dagen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078