23948sdkhjf

Borg Automotive åbner nyt lager

Torsdag den 1. maj åbnede den danske refabrikeringsvirksomhed Borg Automotive nyt lager i Polen. Målet er klart: det nye byggeri skal styrke serviceniveauet for virksomhedens kunder.
Borg Automotive reproducerer autoreservedele til det europæiske auto-eftermarked. Byggeriet af den nye lagerhal følger efter en stærkt øget efterspørgsel af virksomhedens produkter.

- Vi har i de senere år oplevet en eksplosiv vækst. Salget af enheder er fra 2008 firedoblet til mere end 1.200.000 solgte enheder i 2013, fortæller group supply chain director, Kenneth Rønne Jensen.

Nye muligheder
- Hver time en lastbil er i garagen til reparation, er en tabt indtægt for chaufføren. Auto-eftermarkedet er et meget dynamisk og konkurrencepræget marked, og vores kunder søger hurtigere levering, høj kvalitet, lavere omkostninger og bedre kundeservice, fortæller Kenneth Rønne Jensen.

På mere end 3.000 kvadratmeter oplagres 400.000 enheder klar til refabrikering. Ifølge Kenneth Rønne Jensen betyder den nye lagerhal, at man er i stand til at imødekomme den stigende efterspørgsel.

- Vores kunder efterspørger i høj grad hurtigere levering og ofte specifikke enheder. Da vi nu kan modtage langt større mængder cores, vil vi kunne tilbyde et bredere produktsortiment, mindske vores produktionstid og højne standarden på vores processer – alt sammen til vores kunders fordel, siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11