23948sdkhjf

Ribe Jernindustri tror på bedre tider

Oven på et vanskeligt 2013 forventer den danske producent af radiatorer vækst i både salg og indtjening. Nye initiativer giver effekt på hovedmarkeder.
Efter flere år med en afdæmpet udvikling er Ribe Jernindustri forberedt til fremgang på flere vækstmarkeder. Udviklingen på især det største eksportmarked, England, i årets første måneder viser, at de gennemførte initiativer for at øge salget har effekt.

- Efter at vi omsætningsmæssigt har stået i stampe i nogle år, forventer vi i 2014 både vækst i salget og sorte tal på bundlinjen. Vi har i de to foregående år haft meget fokus på vækstmarkeder, og det vil vi fortsætte med. Med opbygning af stærke partnerskaber og organisatoriske ændringer forventer vi, at vanskelighederne med at trænge igennem på særligt det britiske og norske marked er overstået, siger administrerende direktør Michael Boel Olesen, Ribe Jernindustri.

Fremgang i Danmark
De krævende markedsforhold på de to vigtigste eksportmarkeder er hovedårsagen til, at Ribe Jernindustri i 2013 realiserede et underskud på 3,4 mio. kr. før skat mod et overskud året før på 55,3 mio. kr. Årsregnskabet for 2012 var i betydelig grad præget af salget af bygningerne til et nystiftet ejendomsselskab.

Modsat eksportmarkederne var 2013 kendetegnet af fremgang i Danmark, hvor salget til det professionelle marked stod stærkt.

- Vi har cementeret vores position i den del af markedet, hvor æstetik, design, rådgivning og logistik driver salget. Det er den vej, vi ønsker at gå, både på hjemmemarkedet og i udlandet. Vi har nu tilpasset vores struktur, organisation og distribution til de markedsvilkår, der hersker efter kriseårene i den internationale økonomi, siger Michael Boel Olesen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093