23948sdkhjf

DI Storstrøms Initiativpris til Rustfri DK

Rustfri DK i Nakskov har mandat formiddag fået tildelt DI Storstrøms Initiativpris 2004 fordi det er en visionær virksomhed, der i tide har forstået at optimere sin organisation, og det har givet succes i deres positionering på markedet.
- Rustfri DK viser på mange måder vejen fremad. De har vist, at det også betaler sig for mindre virksomheder at ansætte højtuddannede medarbejdere. Det er også en rummelig virksomhed med et stort samfundsengagement. Endelig er deres vækst i de seneste år ganske enkelt imponerende, siger formand for DI Storstrøm, Erik Rosendal Hansen.

Rustfri DK er en familievirksomhed. Den blev grundlagt i 1947 og har ca. 75 ansatte, der producerer rustfri stålartikler til storkøkkener, hospitaler, slagterier og restaurationer.

- Når vi har opnået den position, som vi har på markedet i dag, skyldes det blandt andet en fleksibel produktion og loyale medarbejdere. Samtidig har vi været heldige med at udnytte vores knowhow i de samarbejdsaftaler, vi har opnået med vore kunder. Jeg er utrolig stolt på virksomhedens vegne over, at vi er nået så langt, og at DI på denne måde anerkender vores indsats, siger adm. direktør Carsten Eriksen, Rustfri DK.

Virksomheden skræddersyr løsninger til kunderne ved hjælp af et moderne og fleksibelt produktionsapparat og eksporterer cirka 50 procent af produktionen til 18 lande.

Kilde: Jern- og Maskinindustrien.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063