23948sdkhjf

B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik bliver til Frontmatec

I efteråret fusionerede B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik. Nu cementeres sammensmeltningen med et nyt navn og en ny identitet, der skal matche både virksomhedens ambitioner og dens kompetencer.
Frontmatec. Sådan lyder det, når man kombinerer to af Danmarks anerkendte automations-virksomheder. Og navnet er langt fra tilfældigt.

- Fusionen har gjort os til Danmarks største systemhus. Den har givet os styrken til at operere på et helt nyt niveau og løse selv de mest komplekse automationsprojekter som totalløsninger med døgnsupport. "Frontmatec" refererer derfor både til vores førende position i markedet og vores trang til at gå i front med nye løsninger, forklarer administrerende direktør Kurt G. Andersen.

To hjerner tænker bedre end én
Fusionen samler mere end 100 automationsingeniører, softwareudviklere og projektledere under samme flag. Ved at kombinere kompetencerne fra de to virksomheder er Frontmatec i dag i stand til at servicere en meget bred vifte af brancher.

- Vores kunder har fået en one-stop automations-leverandør, der tager ansvar hele vejen fra idé til implementering, og som kan levere branchespecifik ekspertise både bredt og dybt. Vi er dedikerede specialister, og vi har specialister inden for stort set alle brancher, hvor automation er relevant, forklarer direktøren.

B.V. Electronic og Dansk Styringsteknik havde knap 50 års erfaring i automationsmarkedet. Og med fem kontorer fordelt over hele Danmark kan Frontmatec i dag kalde sig landsdækkende.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.485