23948sdkhjf

Initiativpris til System Standex A/S

Den odenseanske virksomhed System Standex A/S modtog i går Dansk Industri’s Initiativpris 2004.
Virksomheden sælger og producerer transportable udstillingssystemer, stande og indretning til blandt andet messehaller.

- System Standex har vist, hvordan en mindre virksomhed gennem et netværk af samarbejdspartnere har kunnet tilbyde totalløsninger til danske og udenlandske kunder og har været konkurrencedygtig på det globale marked, siger formand for DI Fyn, Clas N. Andersen til Fyens Stiftstidende.

I stedet for at flytte produktionen til lavtlønslande som Østeuropa og Kina, har System Standex klaret sig i den hårde internationale konkurrence ved at gå væk fra standardprodukter og satse på individualitet, godt design og stor fleksibilitet. Virksomheden arbejder tæt sammen med kunderne, deres reklamebureauer og arkitekter til udvikling af individuelle produkter, og har på den måde udviklet nye forretningsområder, skriver Fyens Stiftstidende i dag.

- Vi satser på den type løsninger, fordi vi med det høje indhold af individuel konstruktion og tilpasning står i en gunstigere konkurrencesituation i forhold til udenlandske konkurrenter, siger administrerende direktør i System Standex A/S, Tommy Knudsen til Fyens Stiftstidende.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063