23948sdkhjf

Stenhøj fortsætter opkøb i England

Stenhøj-koncernen ekspanderer. Koncernen har nu omkring 300 engelske medarbejdere, 100 medarbejdere i Tyskland og 250 i Danmark.
Stenhøj-koncernen fortsætter sine opkøb i England, hvor koncernen har overtaget selskabet Bradbury, der producerer autolifte. Bradbury er Englands største producent af autolifte og har installeret omkring 50.000 autolifte i England. Selskabet har imidlertid været dårligt ledet, og som følge deraf også nødlidende rent økonomisk, forklarer ejerleder Leif Dyøe Nielsen, Stenhøj A/S, Barrit, til ErhvervsBladet.

Sidste år overtog Stenhøj et engelsk serviceselskab, hvorefter koncernens engelske datterselskab med et slag blev det største serviceselskab i England og Skotland inden for autoværksteder. Købet af Bradbury bringer antallet af Stenhøj-medarbejdere i England op omkring 300, mens der er cirka 100 på koncernens to tyske fabrikker, der producerer henholdsvis autolifte og maskindele-vaskere til industrien og autoværksteder. Den ene tyske fabrik er udvidet med 50 pct., fremgår det af Dagbladet Børsen.

Herhjemme beskæftiger Stenhøj omkring 250 medarbejdere, hvor de fleste arbejder på fabrikken i Barrit.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079