23948sdkhjf

Linak etablerer sig i Kina

Linak med base på Als har sat turbo på sin salgsafdeling i Kina og vil i løbet af to år etablere egen produktion i landet.
Linak-koncernen, der udvikler, producerer og sælger lineære aktuatorer med tilhørende styring, vil inden for to år etablerer sig med produktion i Kina.

- Endnu er det kinesiske marked ikke stort nok for os til at bære en produktion på stedet. Det bliver det imidlertid, og vi skal nok selv hjælpe til, siger adm. direktør Bent Jensen fra Linak A/S, til Dagbladet Børsen.

- Så skal vi blot vente på, at de får gjort arbejdet, og det er jeg sikker på, at de har gjort så hurtigt, at vi etablerer fabrik i Kina inden der er gået to år fra nu, fastslår Bent Jensen overfor Dagbladet Børsen.

Linak-koncernen, der er verdens førende leverandør af hæve/sænkesystemer til hospitals- og plejesenge samt til kontormøbelindustrien, venter at nå en omsætning på tæt ved 1,5 mia. kr. i 2004-2005.

I 2003-2004 er det gået rigtig godt på det amerikanske marked, som i løbet af få år har udviklet sig til et vigtigt marked for den sønderjyske virksomhed.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078