23948sdkhjf

Samarbejdspartnere sikrer optimal kvalitet

Et større netværk af samarbejdspartnere er i dag med til at sikre, at det danske metalstøberi A/S Secure, kan finde præcis den støbeproces, der passer til kundens behov.
I dag benytter mange danske virksomheder sig af samarbejdspartnere i udlandet med henblik på at kunne tilbyde en udvidet servicepakke til kunder. Sourcing er for mange blevet et nødvendigt redskab for at sikre prisgunstige løsninger, skrev Jern- og Maskinindustrien i oktober.

A/S Secure, der beskæftiger sig indenfor områderne metalstøberi og bearbejdning har siden 1942 leveret støbte dele i aluminiumslegeringer samt zink- og kobberlegeringer.

Virksomheden er, ifølge Jern- og Maskinindustrien, ikke bundet af én enkelt proces, men råder over frem forskellige støbemetoder:

- sandstøbning i aluminium- og kobberlegeringer
- kokillestøbning i aluminium- og zinklegeringer
- lavtryksstøbning i aluminiumslegeringer
- trykstøbning i aluminium- og zinklegeringer
- præcisionsstøbning i aluminium-, kobber, og stållegeringer

Dertil kommer, at virksomheden også behersker bearbejdning på CNC maskiner og overfladebehandling.

- Enhver opgave skla løses med den optimale støbeproces, så vi sikrer den ønskede kvalitet til den laveste pris, fastslår Kim Brincker, salgsdirektør for A/S Secure, overfor Jern- og Maskinindustrien.

- I samarbejde med kunden kan vi vurdere om den enkelte opgave egner sig til sourcing i lavtlønsområder og sørge for dette. Eksempelvis støbes en opgave billigt i Kina og færdiggøres med kompleks bearbejdning i Danmark, siger Kim Brincker til Jern- og Maskinindustrien.

Firmaet har samarbejdspartnere i både Danmark, Sverige, Polen, Tyrkiet og Kina.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078