23948sdkhjf

Lars Goldschmidt stopper som DI-direktør

Hensynet til den politiske karriere gør, at Lars Goldschmidt med omgående virkning er fritaget fra sine forpligtelser i DI.
Lars Goldschmidt stopper med øjeblikkelig virkning som direktør i DI. Beslutningen sker som en direkte konsekvens af, at Lars Goldschmidt er en af de syv kandidater, der har meldt sig til at blive Socialdemokraternes folketingskandidat i Bornholm Storkreds som afløser for Jeppe Kofod.

- Det er vigtigt for både DI og for mig personligt, at jeg i politiske debatter taler på mine egne vegne. Derfor er jeg glad for, at jeg nu fuldt ud kan værne om min egen og DI’s troværdighed, siger Lars Goldschmidt.

Allerede i januar ændrede DI ved strukturen, så Lars Goldschmidt ikke længere var offentlig talsperson for DI inden for blandt andet det forsknings- og uddannelsespolitiske område.

- Der må aldrig opstå tvivl i offentligheden eller hos vores medlemmer om, at en DI-ansat taler som repræsentant for erhvervslivet og ikke som kandidat for et politisk parti. Derfor er vi enige om, at Lars Goldschmidt allerede med virkning fra i dag er frigjort fra sine forpligtelser som direktør og repræsentant for DI, siger administrerende direktør i DI, Karsten Dybvad, om beslutningen i en pressemeddelelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095