23948sdkhjf

Fart på hos Anmasi

Grindsted-virksomheden har udvidet med et komplet værksted til produktion og montage og samtidig ansat to nye medarbejdere.
Det er gået stærkt hos Anmasi, der blev grundlagt for blot halvandet år siden, og det betyder, at Grindsted-virksomheden nu er klar til en udvidelse af aktiviteterne.

- Vi har netop investeret et større beløb i et komplet værksted til produktion og montage. Vi har investeret i både bukke- og klippemaskiner, svejseapparat og alt nødvendigt værktøj for at kunne øge produktionen og være mere fleksible, når vi laver kundetilpassede løsninger, forklarer Anders Hedeby Sørensen til Metal Supply.

To nye medarbejdere
Også på medarbejdersiden bliver der oprustet, og Anmasi har netop ansat Klaus Niels Vinther og Christian Vinther Ernst, som begge er uddannet maskinmester.

- De kommer fra en fortid i Grundfos, hvor de har været i praktik og skrevet hovedopgave over en periode. Disse skrev de om energi- og miljøoptimering af blandt andet vaskeanlæg i produktionen, forklarer Anders Hedeby Sørensen, og fortsætter:

- Christian er også uddannet klejnsmed og skal stå for konstruktion, service og vedligehold hos os, mens Klaus bliver ansvarlig for indkøb, teknisk dokumentation, logistik og planlægning af produktionen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125