23948sdkhjf

Generationsskifte hos Grønbech & Sønner

Virksomhedens administrerende direktør, Axel Bang-Berthelsen, som sidste år kunne fejre 25 års jubilæum, har valgt at trække sig tilbage for at kaste sig over nye eventyr.
- Jeg har altid sagt, at jeg ville trække mig tilbage, når jeg runder de 64 år, og det sker i april, fortæller Axel Bang-Berthelsen.

Han kom til Grønbech & Sønner i 1988, hvor han fik overdraget ledelsen af et familieejet selskab med 38 medarbejdere og en omsætning på 160 mio. kr. – med kontor på Østerbro og lager i Sydhavnen. I dag består Grønbech & Sønner af en virksomhedsgruppe på 175 medarbejdere og en omsætning på 450 mio.kr. Der opereres i tre lande, og der drives samlet set aktiviteter fra syv adresser.

Ny direktør hentes hos Schneider Electric
Ny administrerende direktør bliver Jeppe Rasmussen, 52 år, som er uddannet civilingeniør og licentiat i skibsbygning. Han kommer senest fra en stilling som administrerende direktør for Schneider Electric Buildings.

Før tiden hos Schneider Electric var Jeppe Rasmussen ansat i AxFlow-gruppen som regional direktør for Norden og samtidig administrerende direktør for AxFlow A/S. Tidligere har han blandt andet været direktør for Foss’ skandinaviske salgsselskab, divisionschef i Akzo Nobel og produktudviklingschef i Rockwool International.

Jeppe Rasmussen har en tillidspost i regeringens Vækstteam for Energi & Klima og er desuden formand for Windowmaster samt medlem af bestyrelsen for Monodraught Ltd.(UK).

- Grønbech & Sønner A/S står med en stærk dynamisk kultur og en effektiv infrastruktur på et sundt grundlag for videre udvikling. Nye øjne vil kunne se tingene i nyt perspektiv og dermed se nye muligheder, og denne kombination håber jeg at kunne udnytte til at skabe yderligere vækst for virksomheden, udtaler Jeppe Rasmussen.

Dato for overdragelse af direktørposten er den 1. april 2014.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

3.049