23948sdkhjf

LPM Production udvider forretningen

Ølgod-virksomheden LPM Production A/S er kendt som underleverandør, men udvider med et helt nyt forretningsområde.
LPM Production har nemlig brugt sine mange års erfaring fra komponentproduktion til at skabe produktserien Smart Tools, som skal hjælpe andre virksomheder med at spare tid og øge effektiviteten i produktionen.

- Beslutningen om at tage springet fra at være en ordreproducerende virksomhed til nu også at udvikle procesoptimerede produkter er ikke en, der er blevet truffet natten over. Vi har gennem tankegangen MAX-optimering i en længere årrække udvidet vores kompetencer inden for rådgivning af vores kunder i optimering af komponenter, så både funktionalitet og pris sikres bedst muligt. Smart Tools-serien er en forlængelse heraf i en kontinuerlig stræben efter optimering af industrien, forklarer Andreas Bøgild Lund fra LPM Production.

- Smart Tools arbejder ud fra et simpelt princip – tænk smartere i produktionen. Produkterne, som alle har til formål at spare tid i produktionen og øge effektiviteten, er skabt gennem flere års udvikling og løbende forbedringer til anvendelse i vores egen produktion. Nu er tiden kommet til at tage skridtet videre og lade produktserien komme ud til markedet, så den forhåbentlig kan være med til at sikre danske og europæiske virksomheders ellers faldende konkurrenceevne, fortsætter han.

Internationale ambitioner
LPM har store forventninger til Smart Tools-serien, som man forventer vil bidrage til vækst på flere fronter. Først og fremmest er virksomheden meget fokuseret på at sikre sin forretning ved konstant at udvide fundamentet gennem nye indtægtskilder.

Herudover er udvidelsen med det nye forretningsområde et essentielt led i LPM’s strategi om at skabe en tættere kontakt til markedet.

- For at kunne forsætte udviklingen af serien, kræver det løbende et møde med nye problemstillinger, der kan inspirere til udviklingen af nye løsninger. Ønsket er, at der udvikles et synergiforhold mellem os og vores kunder, hvorigennem deres problemstillinger kan være med til at sikre forsat udvikling af løsninger til optimering af produktionsvirksomhederne, forklarer Andreas Bøggild Lund.

Han lægger heller ikke skjul på, at LPM har ambitioner om at nå uden for Danmarks grænser med Smart Tools-serien, og planen er at etablere et forhandlernetværk både på hjemmemarkedet og nærmarkederne til at varetage salget, mens LPM udelukkende skal stå for den fremtidige udvikling.

Serien har for alvor præmiere i den kommende uge på VTM 2014-messen ved stand C-5112, hvor hele serien vil være udstillet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375