23948sdkhjf

Nyt om navne: Davinci development ansætter

Det midtjyske konsulenthus har ansat to nye ingeniører til sin afdeling i Billund og to i Skovlunde.
Rasmus Grusgaard er ansat som salgsingeniør til afdelingen i Skovlunde, hvor han skal varetage Davincis salgsaktiviteter inden for engineering og 3D print på Sjælland. Rasmus kommer fra en stilling som virksomhedskonsulent hos Væksthus Sjælland og Fablab Manager i Fablab Danmark. Rasmus har de seneste fem år arbejdet med salg, forretningsudvikling, innovation, prototyper, med mere.

Dennis Witthøft Hansen er tiltrådt som teamleder og mekanisk udviklingsingeniør til afdelingen i Skovlunde. Efter otte år hos Sennheiser har Dennis bred erfaring med mekanisk konstruktion og udvikling af apparater indenfor elektronikindustrien. Dennis skal således varetage projekter inden for engineering og 3D print for Davincis sjællandske afdeling.

Gert Danielsen er blevet ansat som mekanisk udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Gert kommer fra en stilling som udviklingsingeniør hos B&O Automotive, og medbringer en bred erfaring efter 16 år med mekanisk konstruktion og udvikling indenfor medico-, audio/ tv- og automotive industrien. Gert skal være med til at styrke Davincis indsats på det medicotekniske område.

Martin Ambo er tiltrådt som udviklingsingeniør til hovedkontoret i Billund. Martin er nyuddannet civilingeniør i konstruktionsteknik med profil i robotteknologi. Martin har gennem praktik og projektarbejde erfaring med udvikling, konstruktion og FE analyser inden for det mekaniske og robottekniske område.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078