23948sdkhjf

Nyt om navne: DK-seals styrker salgsafdelingen

Pakningsproducenten på Fyn fortsætter den positive udvikling og har netop ansat en ny salgskonsulent.
Der er vokseværk hos DK-seals i Ringe, og nu bliver der sat yderligere fokus på de danske kunder. Virksomheden har ansat Mogens Nielsen som salgskonsulent i en nyoprettet stilling, og det er en tiltrængt udvidelse af medarbejderstaben, forklarer direktør Ulrik Olling:

- Vi havde simpelthen brug for flere hænder. Vores produktsortiment bliver hele tiden større, og det kan for alvor mærkes, at vi sidste år udvidede med standardtætninger. Det har givet os et skub fremad, og der er kommet mange nye kunder til. De skal serviceres optimalt, og samtidig skal vi være mere synlige i marken, siger Ulrik Olling og tilføjer, at der stadig er et stort uopdyrket potentiale hos for eksempel maskinbyggere og cylinderfabrikanter.

Mogens Nielsen, der har mange års erfaring med salg af tætninger og pakninger, kommer fra en stilling i salgsafdelingen hos Carsten Holm A/S. Det var især det store potentiale, der gjorde jobbet attraktivt for den nyansatte konsulent. Han siger:

- Det er kun tre år siden, Ulrik overtog Serman & Tipsmarks pakningsproduktion, og han har udviklet virksomheden meget siden da. Der er stadig mange, som ikke kender omfanget af vores produktprogram, og det skal jeg være med til at lave om på, siger Mogens Nielsen.

Pakninger til udlandet
Ordrer fra udlandet er nu også begyndt at tikke ind i Ringe. Både tyske og norske kunder har fået leverancer fra pakningsproducenten, og der er også forespørgsler fra Sverige. Det får dog ikke Ulrik Olling til at opjustere forventningerne til 2014.

- Vi skal først og fremmest vækste i Danmark, og det er derfor, vi har ansat Mogens. Vi har gjort en lille indsats i Norden og Tyskland, og at det allerede har udmøntet sig i ordrer, er vi selvfølgelig fuldt ud tilfredse med. Nu har vi fået bekræftet, at vi er konkurrencedygtige på eksportfronten, siger Olling.

Han vurderer i øjeblikket mulighederne for at opgradere produktionen med endnu et bearbejdningscenter, da behovet for øget kapacitet så småt har indfundet sig.

- Det er stadig vores egen-produktion, der trækker læsset, og vi skal for alt i verden holde vores dag-til-dag levering. Det kan vi endnu, men der er travlt i øjeblikket, så vi skal også kigge fremad og gardere os, slutter Ulrik Olling.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097