23948sdkhjf

Der er penge i gammelt jern

Gammelt jern er ikke længere noget man får for en slik hos en skrothandler. Affaldsselskabet Revas i Viborg tjener ekstra million kroner, fordi kineserne gerne vil have alt gammelt jern.
- Der er en stigende efterspørgsel, og det er især kineserne, der støvsuger markedet for gammelt jern og brugt metal i øvrigt, siger Jens Ingolf Nørgaard, til Viborg ByNet.

Jens Ingolf Nørgaard er formand for affaldsselskabet I/S Revas i Viborg og glæder sig over udviklingen.

Foruden at gavne det globale genbrug kommer den nemlig også Revas og borgerne i de seks ejer-kommuner - Viborg, Karup, Tjele, Møldrup, Bjerringbro og Fjends - til gode økonomisk.

Jens Ingolf Nørgaard oplyser, at Revas har lavet en ny aftageraftale med genbrugsfirmaet Uniscrap. Den betyder, at Revas næste år får ekstra 800.000 kroner for jernet plus aviser og pap, som Uniscrap også køber, fremgår det af Viborg ByNet.

Men det er især jernet, der er steget i pris, fortæller Revas-formanden. Da aftalen trådte i kraft allerede fra oktober, betyder det foreløbig en million kroner ekstra i kassen for Viborg-affaldsselskabet, fremgår det af Viborg ByNet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.081