23948sdkhjf

Flairmo på svensk opkøb

Aalborg-virksomheden har overtaget samtlige aktiviteter fra Dürr Technik i Sverige.
Dürr Technik GmbH har valgt at lukke deres datterselskab, Dürr Technik Sverige AB, beliggende i Nässjö i Sverige. Samtlige eksisterende kunder i Sverige, Norge og Finland, som tidligere blev betjent fra Nässjö, har modtaget et brev om, at de fremadrettet vil blive betjent af Flairmo i stedet for.

- Vi er meget stolte af, at de fra fabrikken i Tyskland har identificeret, at Flairmo fremadrettet vil være den rigtige partner for Dürr Technik, ikke kun i Danmark, men i alle de nordiske lande, udtaler salgschef og medejer Morten V. Nielsen.

- Det er et resultat af det store arbejde, Flairmo har gjort for at promovere Dürr Technik’s kompressorprodukter gennem de sidste fire år, som kulminerer med, at de lukker eget datterselskab i Sverige og giver os endnu større beføjelser, tilføjer Morten V. Nielsen.

Kunderne findes inden for mange forskellige segmenter, blandt andet togindustrien, hvor Dürr Technik er en godkendt kompressorleverandør til alle de store togfabrikker og deres underleverandører.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.115